Talonpojasta herrasväen kartanoon -päiväretki

Talonpojasta herrasväen kartanoon -retken aikana saat nähdä miten paikalliset ovat eläneet ja asuneet yli 100-vuotta sitten. Miten maaseudulla on pärjätty omillaan ja herrasväen kartanossa nautittu palvelusväen tarjoilemista herkuista? Bussimatkalla kuulet Kuopiosta, Koivumäen Kartanosta ja Riuttalan Talonpoikaismuseosta Karttulassa ja niiden historiasta ja nykypäivästä. Pääset itse kiertämään ja katsomaan paikkoja ja tutustumaan suomalaiseen kulttuuriin ja elämäntapaan yli sadan vuoden taakse. Kiertoajelu kestää noin 5- 5,5 tuntia. Paikallinen opas on ryhmän mukana koko retkipäivän ajan.

Retki toteutetaan arkisin klo 9- 14/14.30 tai klo 11-16/16.30. Lähtö ja paluu Kuopion kaupungintalon edestä, Tulliportinkatu 31, 70110 Kuopio tai sopimuksen mukaan. Ryhmän minimikoko on 10 henkilöä ja maksimikoko 45 henkilöä. Varattavissa ajalla 18.5.-4.10.2020 ryhmille tilauksesta. Opastuskieli suomi tai englanti.

Tilatut kiertoajelut:

55 €/hlö, jos ryhmällä on oma bussi
83 €/hlö, jos bussi tilataan ryhmälle

Hinnat sisältävät voimassa olevan arvonlisäveron.
Tuotteeseen sisältyy: ammattitaitoinen Kuopion Oppaiden opastus koko päivän ajan. Pääsylippu ja opastettu kävelykierroksen Riuttalan Talonpoikaismuseossa ja sen pihapiirissä sekä valintanne mukaan joko aamu- tai iltapäiväkahvit kahvileivän kera.
Opastettu tutustuminen Koivumäen Kartanossa ruokailun yhteydessä. Koivumäen Kartanon herkullinen kesälounas alkuruokapöytä, valintanne mukainen pääruoka (liha/kala/kasvis), alkoholittomat ruokajuomat sekä jälkiruoka ja kahvi/tee.
Lisämaksusta muita juomia.

Varaukset: Koivumäen Kartano Oy, www.koivumaenkartano.com tai 017-3614291