Hilikun huluppeempi Maistellen Kuopiota -ruokakierros

Ruokakierrospäivät: tiistaisin 15.6., 13.7., 10.8., 14.9. ja 12.10. Lähtö klo 11.30 Kuopion kaupungintalon edestä ja päättyy Kuopion Klubille noin klo 16.

Osallistumismaksu 115 € sisältää ruokailut, opastuksen ja bussikuljetuksen. Alkuruokana Kartanon järvikalalautanen Koivumäen Kartanossa. Oy Gust. Ranin, Lignell &
Piispasen esittely, tehdaskierros ja neljän tuotteen tasting 25 € maksetaan paikan päällä. Pääruokana herkullista lähiruokaa lihasta Ravintola Urbanissa, jonka yrittäjä Anssi Kantelinen on yksi Pohjois-Savon ruokalähettiläistä. Kaupunkikävely, n. 700 m, Kuopion historiallisessa keskustassa. Klubi-leivos ja kahvit Kuopion Klubilla, legendaarisella 1897 perustetulla ”herrainklubilla”.

Ilmoittautuminen: guideskuopio@gmail.com tai 044 244 3899, huom. kerro mahdolliset erityisruokavaliosi. Ohjeet osallistumismaksun maksamisesta annetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Ruokakierroksen osallistumismaksuun ei sisälly alkoholijuomia, mutta esim. viiniä saa ostaa myös maisteluannoksina.Maistellen Kuopiota -ruokakiertoajelu sopii mainiosti myös merkkipäivä- ja yrityslahjaksi ja se on tilattavissa ryhmille muulloinkin. Huom. kysy myös lahjakortteja.
Kiertoajelun järjestää Kuopion Oppaat ry.
Opastuskieli suomi. Tilattavilla ruokakiertoajeluilla myös englanti ja saksa.


Lisätietoja: www.kuopionoppaat.com, guideskuopio@gmail.com tai 044 244 3899.
Hilikun huluppeempi Maistellen Kuopiota -ruokakierros kuuluu Kuopion alueen European Regionof Gastronomy -juhlavuoden ohjelmaan. Lue lisää http://www.tastesavo.fi
Liikennöitsijänä näillä kierroksilla toimii Savonlinja Oy.